Navajo Diamant kussen compleet pakket Colourcrafter van Scheep 4 bollen incl. kussenvulling

€ 14,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 7 tot 10 dag(en)

Beschrijving


Garenpakket voor de Navajo Diamant kussen.

Ik doe bij het pakket een Nederlandse beschrijving( met liefde door Froukje uitgeschreven) voor zowel de deken als een kussen. De verschillende pakketten bestaan uit 16 bollen Colour Crafter van Scheepjes. Van elke kleur 1bol a 300 m1. Het is een relatief makkelijk patroon dat je na de eerste toeren(ff goed tellen) ook voor de tv kunt doen.


Haaknaald 4-4,5


Je hebt Keuze uit vijftal pakketten:

Urban Pink(roze)

Eros( rood, zwart, grijs, gebroken wit)

Marrakesh(Bruintinten met oranje)

From Dusk Till Dawn (Paars)

Deep Sea (groen/blauw)


Ik wil ze bestellen na aanleiding van jullie bestellingen, het patroon komt per e-mail en ik maak voor de mensen niet bekend met de mozaïek haaktechniek een Nederlandstalig filmpje.

Volgende week pak ik alles in en dan gaat het uiterlijk maandag 14 december de deur uit. Mits ik jullie bestellingen uiterlijk dinsdag binnen heb. Daarna kun je ook nog bestellen natuurlijk.


Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen op Froukjes en mijn projecten pagina. https://www.facebook.com/groups/estherenfroukjesprojecten


Andere kleuren kunnen uiteraard ook echter kan ik daar geen pakket prijs voor maken en betaal je 2,95 per bol a 300 m1 en voor de kussenvulling 4,75.