Navajo Diamant Deken compleet pakket Colourcrafter van Scheep 16 bollen

€ 42,50

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 7 tot 10 dag(en)

Beschrijving


Garenpakket voor de Navajo Diamant deken.

Ik doe bij het pakket een Nederlandse beschrijving( met liefde door Froukje uitgeschreven) voor zowel de deken als een kussen(mocht je nog garen over hebben). Wil je alleen het kussen dat kan natuurlijk ook ga dan naar het kussen pakket compleet. De verschillende pakketten bestaan uit 16 bollen Colour Crafter van Scheepjes. Van elke kleur 4 bollen a 300 m1. Genoeg voor een deken afmeting 110x160. incl smalle rand in de accentkleur. We denken dat je ook nog genoeg overhoud voor een kussen van 40x40cm. Het is een relatief makkelijk patroon dat je na de eerste toeren( ff goed tellen) ook voor de tv kunt doen.


Haaknaald 4-4,5


Je hebt Keuze uit vijftal pakketten:

Urban Pink(roze)

Eros( rood, zwart, grijs, gebroken wit)

Marrakesh(Bruintinten met oranje)

From Dusk Till Dawn (Paars)

Deep Sea (groen/blauw)


Ik wil ze bestellen na aanleiding van jullie bestellingen, het patroon komt per e-mail en ik maak voor de mensen niet bekend met de mozaïek haaktechniek een Nederlandstalig filmpje.

Volgende week pak ik alles in en dan gaat het uiterlijk maandag 14 december de deur uit. Mits ik jullie bestellingen uiterlijk dinsdag binnen heb. Daarna kun je ook nog bestellen natuurlijk. Als er mensen zijn die niet het hele pakket in 1 keer kunnen kopen mogen me pb doen of mailen. Daar heb ik een prima oplossing voor bedacht.


Mocht je vragen hebben over het patroon dan kun je dit vragen op Froukjes en mijn projecten pagina. https://www.facebook.com/groups/estherenfroukjesprojecten


Andere kleuren kunnen uiteraard ook echter kan ik daar geen pakket prijs voor maken en betaal je 2,95 per bol a 300 m1.