Bijdrage CAL mozaïek deken Mosaic Sampler Cats Rockin Crochet

Bijdrage CAL mozaïek deken Mosaic Sampler Cats Rockin Crochet

€ 3,75
0%

€ 3,75


Beschrijving

Dit is een bijdrage voor de vertaling(tijd) en het proefhaken(garen) zodat we in de toekomst nog veel meer leuke projecten kunnen uitwerken voor jullie in het Nederlands.

De deken is ongeveer 120x140cm maar natuurlijk te verlengen door de tussenstukken groter te maken of door motieven te herhalen.

In het pakket zit 4500 m1( dan kunnen jullie kijken of je genoeg hebt liggen)genoeg voor een mooie deken, wordt gehaakt op haaknaald 4 maar kan ook bij dikker garen makkelijk op 4,5 of 5 gehaakt worden.


De CAL start 14 februari en de delen worden per e-mail verzonden.


We doen dit omdat veel mensen geen Engelse patronen kunnen lezen en het moeilijk vinden de mozaïek diagrammen te lezen. Nu een volledig uitgeschreven patroon in het Nederlands(met goedkeuring ontwerpster)naast de diagrammen zodat iedereen deze prachtige deken kan maken.


Ook gaat een deel van dit geld naar pakket voor iemand die het zich niet kan veroorloven garen te kopen. Ik doe dit weleens echter altijd zonder er ruchtbaarheid aan te geven en nu hebben Froukje en ik besloten het ook voor deze deken te doen.